Novica

V Kranjski Gori največji slovenski Après Ski

V Kranjski Gori bo v času Pokala Vitranc največji slovenski Après Ski.

Après Ski, kakor povsod po svetu imenujejo zabave po smučanju, na katerih je doma poskočna glasba in ples, tudi v pancerjih, se običajno odvija po barih, kočah in lokalih v neposredni bližini smučišč. Največji slovenski Après Ski pa bo zabava v centru Kranjske Gore po sobotnem veleslalomu za Pokal Vitranc, na kateri bo nastopilo več znanih slovenskih glasbenih skupin, pevcev in pevk. Nastopajoče bomo razkrili v prihodnjem tednu, jasno pa je da bo v sklopu Après Ski tudi podelitev pokalov najboljšim smučarjem sobotnega veleslaloma ter žrebanje startnih številk za nedeljski slalom, kar bo največji slovenski Après Ski naredilo edinstvenega.

Poleg Après Ski se obeta tudi spektakularna zabava tudi na prizorišču tekme za svetovni pokal pod vitranško strmino, kjer je znano, da bo v premoru med obema tekoma na posebnem odru nastopil mednarodno poznani Ansambel Saša Avsenika s svojim celotnim repertoarjem.

Prestižni tekmovalni vikend se bo tudi letos začel v petek 8. marca z memorialno dobrodelno veleslalomsko tekmo v spomin na preminulega Draga Grubelnika ter kasneje z Rock'n'Rollom za Grubo. V soboto bo tradicionalno na sporedu veleslalomska tekma, v nedeljo pa po dveh letih premora, tekmovanje v slalomu. 

Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na popolnoma prenovljeni spletni strani Pokal-vitranc.com ter na Eventimovi spletni strani eventim.si in se tako pridružite navijačem na podkorenskih tribunah in uživate v pravem zimskem spektaklu. Poleg že poznanih tipov vstopnic na stojišču in tribuni pripravljamo še prenovljene druge tipe vstopnic.

Nazaj