Novica

Estradniki smučali na VIP dogodku Pokala Vitranc

Znane Slovenke in Slovenci so se pomerili v veleslalomu.

Vili Resnik, Miki Vlahovič, Zvita Feltna, Tjaša Fajdiga, Katrin Kostanjšek, Samuel Lucas, tekmovalke Sanjskega moškega, tekmovalci Exatlona, Mitja Šinkovec, Manca Šepetavc, Anja Jenko in še bi lahko naštevali. Estradniki so se že tradicionalno za en dan prelevili v smučarje in se pomerili v prav posebni smučarski tekmi v Kranjski Gori. Letos sta se tekme udeležila tudi nekdanja smučarja Štefan Hadalin in Bojan Križaj ter z nasveti na štartu proge pomagala našim znanim Slovenkam in Slovencem. 

V smučarski tekmi je pričakovano slavil Štefan Hadalin, drugo mesto je zasedel Deni Eferl (v mladosti je treniral smučanje), tretje pa Bojan Križaj, ki pravi, da mu tekmovanja ne ustrezajo več, saj je na prvem mestu zdravje in varen prihod v cilj.

Zmagovalec tekme Štefan Hadalin pa nam je povedal “bil sem v drugačni vlogi kot ponavadi, malce manj tekmovalni. Sem pa opazil, da so nekateri estradniki kar tekmovalni”. Dodal je še, da je smučarsko tekmo vzel za zabavo in izredno užival. Pri ženskah je zmago slavila tekmovalka šova Exatlon Katrin Kostanjšek. Lanskemu zmagovalcu Maticu Lebnu ( Zvita Feltna) je letos zmaga ušla le za las.

Nazaj