Novica

Nedeljske vstopnice za stojišča veljajo tudi v soboto

Nedeljske vstopnice za stojišča veljajo tudi v soboto.

Vstopnice kupljene za sobotni veleslalom oz. za 9.3. veljajo na ta dan. Gledalci si bodo namesto veleslaloma ogledali slalom. Prav tako se bo v soboto odvil celoten spremljevalni program, tako nastop Ansambla Saše Avsenika med obema tekoma v ciljni areniv Podkorenu, kot tudi Največji slovenski Après ski s pričetkom ob 16. uri v središču Kranjske Gore s podelitvijo pokalov najboljšim na slalomski tekmi.

Vse vstopnice, kupljene za 9.3. veljajo za prireditev 9.3. (po odpovedi veleslaloma torej za slalom). Pri za nedeljo 10.3. pa je malenkost drugače:

  • stojišča 10.3.: vstopnice veljajo tudi za tekmo v soboto 9.3.
  • tribuna 10.3.: vstopnice zaradi zasedenosti tribune v soboto 9.3. ne veljajo za soboto. Lahko jih ali zamenjate za vstopnico za stojišče, preostanek denarja pa dobite vrnjen ali pa jih po 10.3. dobite v celoti refundirane pri prodajalcu, kjer ste vstopnice kupili.
  • VIP 10.3.: vstopnice zaradi zasedenosti VIP v soboto 9.3. ne veljajo za soboto. Lahko jih ali zamenjate za vstopnico za stojišče, preostanek denarja pa dobite vrnjen ali pa jih po 10.3. dobite v celoti refundirane pri prodajalcu, kjer ste vstopnice kupili.

 

Nazaj